Ana Sayfa İletişim Reklam Arşiv Eklenecek Eklenecek Eklenecek Eklenecek Eklenecek Daha Fazlası

MESAJINIZA CEVAP VERMEYEN KADINA NE YAZABİLİRSİNİZ?

Mesajlaşma, kadın – erkek ilişkileri için pek çok avantajlar sunuyor. İnsanların kendilerini daha iyi ifade edebilmesi ve birbirini daha iyi anlayabilmesi için iyi bir yöntem olan mesajlaşma sayesinde, herkes konuşmaktan çekindiği duyguların ve düşüncelerin karşı tarafa iletilmesini sağlıyor. Mesajlaşma bu açıdan, yüzyılın en iyi iletişim yöntemlerinden biri olabilir.
Ancak, bir de yazacağı cevabı dört gözle beklediğiniz kişiler var ki onların gönderdiği her mesaj; yeni bir umut, bir başka kanat çırpışı kalbinizin ve içinizde doğan bir başka güneş adeta. Ondan gelen yeni bir mesajla çok daha güzel sanki dünya…
Peki, ya cevap vermiyorsa? Hele ki ilk mesajınıza…
Öncelikle gerilmeyin. Rahat bir nefes alın. Dünyada çok daha önemli sorunlar var. Kutuplardaki buzullar eriyor. Ozon tabakasını deldiğimiz için güneş ışınları artık cildimize daha fazla zarar veriyor. Bazı canlıların soyları hızla tükenmeye devam ediyor.
Eğer dikkatiniz yine de dağılmadıysa, gelin şu mesajınıza cevap vermeyen hanımefendiye bir mesaj daha yazalım…

Sakinliğini koruyabilen beyler için…
Diyelim ki az önce sıraladığımız küresel sorunlar sizi daha çok cezbetti ve bu durumu o kadar da önemsemediniz. O halde ona, “Sanırım şu an müsait değilsin. Daha sonra görüşürüz” gibi bir ifade kullanarak, cevap yazmayışını gayet normal karşıladığınızı belirten bir mesaj yazabilirsiniz.
Çünkü gerçekten durum yalnızca bundan ibaret olabilir. Herkes her zaman mesajlaşmak için müsait olamayabiliyor. Böyle bir durumda, eğer mesaj gönderdiğiniz kişi sizinle mesajlaşmayı gerçekten istiyorsa, bir süre sonra size neden mesaj yazamadığını belirten bir açıklama yapabilir.

Karşısındaki kadını şaşırtmak isteyen beyler için…
Yazdığınız mesaja cevap gelmemesinin nedenlerinden biri olarak, kendisine kur yaptığınız için sizi bekletmek istediğini düşüyorsanız, size verebileceği olası bir cevabı siz onun adına ona yazıp yollayın. Örneğin, “Ya ltfn birz hzlı gitmio msn? Dha yni tnştk :s” gibi internette ti’ye alınan bir mesajlaşma diliyle ona mesaj atabilirsiniz.
Bu mesajı gönderdiğiniz kadın, büyük ihtimalle böyle bir ikinci mesajı beklemiyor olacak ve yine büyük bir ihtimalle çok eğlenerek okuyacak. Bu, karşılık verilme ihtimali oldukça yüksek ikinci mesaj alternatifi olarak aklınızda bulunsun. Ancak mesajı göndermeden önce, karşı tarafın bu espriyi anlayacağına emin olmanızda fayda var.

Şakayla karışık imada bulunmak isteyen beyler için…
Eğer ilk mesajınızın dikkati çekmediğini düşünüyor ve daha dikkat çekici bir başka mesaj yazmak istiyorsanız, esprili bir mesaj hazırlayabilirsiniz. Örneğin, “Mesaj yazma konusunda zorluk çeken arkadaşlarım hep bana danışır. Sana da yardımcı olayım mı? :)” gibi bir mesaj gönderebilirsiniz.
Bu mesaj onu hem gülümsetir hem de içgüdüsel olarak kendisini kanıtlamak istemesine yol açar. Bu mesajı alan kişi muhtemelen size cevap vermek için hemen harekete geçer. Ancak bu tarz bir mesaj göndermeden önce karşınızdaki kişinin ilk mesajınızı gördüğüne, ancak cevap yazmadığına emin olmanız gerekir. Aksi durumda espriniz yerini bulmayabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder